Vastgoedbeheer laat zich meer dan ooit leiden door data. Ogisng is de nieuwe webbased datagedreven software van RPO en is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in vastgoedbeheer. Ogisng onderscheidt zich doordat de werkprocessen geautomatiseerd worden door workflows. Hierdoor ervaren de gebruikers meer gebruiksgemak en kunnen zij werkzaamheden efficiënter en overzichtelijker uitvoeren.

Vereenvoudig uw vastgoedbeheer
Ogisng ontzorgt de beheerder. Los van de vele regels heeft u als vastgoedbeheerder te maken met diverse tijdrovende processen. Door het werken met Ogisng krijgt u eenvoudig informatie over de looptijd van huurcontracten, huurgroei, kwaliteit huurders, leegstand en aanvangsrendementen gebruikt om pro-actief te sturen op een portefeuille. Er is een duidelijk overzicht van alle zaken die spelen rondom een relatie, zoals onderhoud van de panden en de doorloop van de verhuur.

Taakgericht werken
Ogisng ontzorgt de medewerker. De bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd in de applicatie en de werkzaamheden worden benoemd als acties. Door het taakgericht werken is het mogelijk om met meerdere mensen in één dossier te werken. Zo is er sneller inzicht en kan men pro-actief handelen. Hierdoor heeft u meer aandacht voor de klant.

Huurderapp
Ogisng ontzorgt de huurder.Met de Huurderapp is er 24 uur per dag inzicht in het huurcontract en alle zaken die er spelen.