info@rpo.nl(0)78 681 86 88

// OGISNG

Start met taakgericht werken

OGISNG neemt niet alleen de zorgen van de vastgoedbeheerder, maar ook de zorgen van de medewerker weg. Zo zijn alle bedrijfsprocessen geïntegreerd in één applicatie waarin een berg aan werkzaamheden verandert in concrete acties. Met onze vastgoedbeheer software is het mogelijk om met meerdere mensen in een gedefinieerde volgorde in één dossier te werken. Door op deze manier taakgericht te werken, creëer je inzicht en is de rest van de aandacht voor de klant.

 

// HANDIGE HUURDER PORTAL

Vastgoedbeheer software mét Huurder Portal

Persoonlijke aandacht vinden wij vanuit OGISNG één van de belangrijkste dingen die er zijn. Om die reden ontwikkelden wij vastgoedbeheer software mét Huurder Portal, zodat jij iedere huurder gemakkelijk informeert, helpt en zorgen wegneemt. Zo bieden we huurders 24/7 inzicht in:

 

 

Het melden en vastleggen van een storing in daarmee erg gebruiksvriendelijk. Zo is via de beslisboom vast te stellen waar de storing zich bevindt, waarna de technische dienst nagenoeg direct een aannemer kan inschakelen.

// OFFERTE, AFSPRAAK OF ADVIES

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

  // VASTGOED BEHEER

  OGISNG vastgoedbeheer software: een totaaloplossing voor onderhoud van pandenMet onze vastgoedbeheer software wordt de hele administratie van iedere huurder, ieder pand en het onderhoud geregistreerd in één applicatie. Concreet is dit wat je kunt verwachten:

  Volledig pakket met diverse (externe) API koppelingen, waardoor vrijwel alles mogelijk is
  Unieke web based oplossing waarin het beste voor de vastgoedbeheerder centraal staat
  Inzicht in alle kosten, reparaties en onderhoud van het pand
  Huurdersportaal dat alle gegevens direct verwerkt
  Persoonlijke aandacht, advies en 24/7 ondersteuning
  Training en begeleiding in de implementatie en het gebruik van de vastgoedbeheer software

  Ook wij zijn (al ruim 30 jaar) thuis in het onderhouden van onroerend goed. In combinatie met onze passie voor software zorgen we er graag voor dat jij als vastgoedbeheerder effectiever en efficiënter aan de slag kunt en je beter kunt richten op huurderstevredenheid.